TV Lift ombouw op maat, gemaakt van MDF en Multiplex berken, door Aad

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Aad

Aad

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een zwevende TV kast met twee deuren, waarin een smart TV van 43inch past die gemonteerd is op een gemotoriseerde TV lift van het merk Nedis.

Tv kast/lift op maat

Allereerst het formaat van de TV bepaald; 43inch. Na een gedegen oriëntatie besloten een Nedis Gemotoriseerde TV-Lift voor de inbouw van een TV tot max 65inch aangeschaft. Bij het ontwerp van het kastje rekening gehouden met de minimale zaagbreedte die OPMAATZAGEN.nl kent n.l. 5cm.
De maatvoering in cm van de bovenblad van de kast uitgevoerd in berken multiplex: 5, 20 en 6,6, waarbij de deurtjes tot aan de bovenkant van de kast doorlopen. In een later stadium dit gewijzigd en de deurtjes ingekort en het plankje van 6,6 verbreedt naar 8,6, zodat de deurtjes nu onder het bovenblad valt.
Door de minimale zaagbreedte van 5 cm moest in de kast de achterwand op het gedeelte waar de tv lift wordt gemonteerd verdikt worden met 18mm.
Op het bovenblad na is het kaste uitgevoerd in 18mm mdf gegrond.

De afmetingen van het project

De maten van de kast zijn:
Breedte 110,0, hoogte 77,5 en diepte 34,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Aad en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 173,12


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken