TV kast op maat, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan

Jan

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

TV kast met verschillende vakken en kastjes op maat voor onze TV en overige spullen zodat een mooie combinatie is ontstaan tussen bergruimte en plaats om dingen in het zicht te zetten.

Tv meubel met opbergruimte

Na veel zoekwerk, meten en verschillende ideeën zijn we uitgekomen bij OPMAATZAGEN.nl en daar aan de slag gegaan met het ontwerpen van een kast op maat. Als uitgangspunt hebben we de standaard TV kast gekozen en deze aangepast naar onze eigen wensen. We kozen voor standaard MDF omdat dit wat prijs betreft het meest aantrekkelijk was en we zelf niet opzien tegen een schilderklusje. De kleur van de kast past zo helemaal bij de rest van het interieur.
De open vakken zijn verder afgewerkt met een Hue-ledstrip zodat ook de verlichting aan te passen is naar wens.

Tv meubel op maat

250,0 cm breed en 240,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken