TV- en media kast van multiplex, zelf gemaakt!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Theodoor

Theodoor

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Een nieuw TV meubel. Onze nieuwe TV is groter dan de oude en past niet op de oude tv-kast. Een mooie gelegenheid om een nieuwe kast te maken en alle media-apparatuur in één kast op te bergen.

Je eigen TV meubel maken doe je zo!

Eerst is het ontwerp uitgetekend. Daarvoor gebruik ik mijn schetsboekje met eigen ontwerpen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Altijd leuk om weer even terug te kijken hoe projecten ontstaan zijn.

Omdat zagen voor de lokale bouwmarkten altijd een uitdaging is (niet echt maatvast, rafelranden) en ik geen goede zaagbank heb, kwam ik via via terecht bij OPMAATZAGEN.nl. De website zag er prima uit en ook de beschrijving van het bedrijf en de werkwijze sprak mij wel aan ... dus de gok gewaagd.

De keuze is gevallen op multiplex populier... want deze is niet zo duur, licht van gewicht is en makkelijk te bewerken. Er zijn geen schroeven in het zicht gebruikt, alles is met houten deuvels gerealiseerd. Mooi strak dus.

De randen van de boven- en onderplank heb ik blank afgewerkt. De rest is mat wit (gewoon RAL9010). De draaiplankjes onder de luidsprekers heb ik gelijk maar even mee gelakt, zodat deze ook dezelfde kleur hebben. Volgens mijn huisgenoten mag het resultaat er zijn!

De maten van het TV meubel

Breedte: 151,2 cm
Diepte: 36,0 cm
Hoogte: ca. 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Theodoor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 247,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken