Super stijlvolle TV meubel / vakkenkast van MDF, door Hugo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hugo

Hugo

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Een tv meubel / vakkenkast in blauwgrijs met spotjes. Het meubel vult de wand vanaf een koof die er al stond tot aan het gordijn.

Tv meubel op maat

Het begon met een idee voor een mooie vakkenkast die ook als TV meubel zou fungeren. Voor ons nieuwe huis dat helemaal verbouwd werd wilden wij een compleet nieuw interieur, waar dit ook bij hoort.

Wij deden veel inspiratie op OPMAATZAGEN.nl, waarna het ontwerpen kon beginnen. Door foto’s en ideeën van de website en instagram van OPMAATZAGEN.nl kwam het idee tot stand.

Toen wij besloten om de kast te bestellen en een tekening instuurden kregen wij via mail nog wat feedback over wat wel en niet kon en vanaf een terras in Italië gaven wij uiteindelijk het definitieve akkoord. Toen was het wachten tot de kast kwam en de verbouwing zo ver gevorderd was dat hij gemonteerd kon worden.

Omdat ik twee linker handen heb vroeg ik mijn zwager met een bouwbedrijf om de kast te helpen monteren. In een dag stond de kast, waarna de schilder hem heeft ingekleurd. Het meubel werd in MDF lakdraag geleverd, zodat wij zelf de kleur konden kiezen. Gezien de blauwe muur ernaast en blauwe accenten was de kleur natuurlijk snel gekozen. Als laatste kon de TV erin en het afstylen kon beginnen.

Nu is het zo ver dat wij elke dag genieten van de prachtige kast. Wij zijn heeel blij met het resultaat!

De afmetingen van het meubel

BxH: 250,0x245,0cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken