Strakke vakkenkast van MDF gecombineerd met Berken Multiplex, door Bas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bas

Bas

NL

Uitdagend

2 minuten

Omschrijving

Een vakkenkast die aansluit bij de rest van het interieur, veel opbergruimte heeft en tevens in een aantal open vakken is ingedeeld, dat was onze wens. Daarbij lieten we ons inspireren door suggesties van onze interieurontwerper, en een aantal referentiebeelden van OPMAATZAGEN.nl.

Een belangrijke eigenschap van de kast is de combinatie van witte kastdelen en frontjes, samen met berken multiplex planken. Die combinatie komt meerdere keren in ons interieur terug, en daarmee ontstaat samenhang in de woonkamer. De kast is met opzet niet symmetrisch en afwisselend open en gesloten vakken versterken het aanblik.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Met een medewerker van OPMAATZAGEN.nl hebben we aan de hand van een eerste schets onze wensen doorgesproken en afgestemd of ons ontwerp te realiseren was. Na een paar kleine aanpassingen en een controle van de maten zijn eerst de holle kastdelen in productie gegaan en geleverd. Na montage en aflakken hebben we de multiplex delen ingemeten en nabesteld. Voor de montage van de multiplex delen zijn deuvels, schroeven en een aantal hoekstalen gebruikt. Het resultaat is precies zoals we hadden gehoopt en het resultaat is een fantastische eyecatcher in onze woonkamer!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 255,0 cm
Breedte: 260,0 cm
Diepte: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken