Strakke vakkenkast op maat van MDF Lakdraag, door Koen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Koen

Koen

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We wilden graag een vakkenkast die zou aansluiten op de open haard. Via OPMAATZAGEN.nl konden we precies de gewenste afmetingen doorgeven. Al snel kregen we een tekening om te controleren of de kast zo naar wens was. Na het accorderen van de tekening kregen we de onderdelen voor de kast binnen enkele weken geleverd. Met een handige werkbeschrijving hadden we de kast zo in elkaar gezet. Het meeste werk zat in de afwerking van de kast (plamuren, schuren en verven).

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben de gewenste maten opgemeten. Daarna zijn we langs de showroom van OPMAATZAGEN.nl geweest om alle opties te bespreken. We hebben een tekening laten maken en vervolgens konden we de kast bestellen. Alles was goed beschreven op de werktekening en de kast was makkelijk in elkaar te zetten. We hadden gekozen voor MDF met een lakdraagfolie, dus de kast moest nog wel geverfd worden. Eerst de gaten dichtgemaakt en de naden tussen de losse onderdelen dichtgesmeerd. Vervolgens geschuurd en tot slot de kast een paar keer geverfd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

244,0 x 170,0 x 43,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken