Strakke kastenwand met veel opbergruimte, door Luuk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Luuk

Luuk

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Hier zie je een opberg kastenwand. Deze is over heel de wand verspreid om zoveel mogelijk opberg ruimte te creëren. Dit is een eigen ontwerp van de vakkenkast serie op OPMAATZAGEN.nl

Wandkast met veel opbergruimte!

De kast werd netjes geleverd door de bezorger. Deze hebben alle delen netjes binnen in de ruimte gebracht. De vakkenkast is makkelijk in elkaar gezet middels een goede beschrijving van OPMAATZAGEN.nl. Daarna heb ik de kast geschilderd. De kast is geleverd zodat ik hem daarna meteen kon aflakken. Dit scheelt dat je de kast niet hoeft te gronden. Na wat schilderdagen kon ik de kast afmonteren. De deuren waren makkelijk af te stellen zodat alles er strak bij staat. Een prima systeem van OPMAATZAGEN.nl. Wij zijn erg tevreden.

De afmetingen van de kast

347,8 x 214,0 x 0.50 cm B x H x D

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken