Servieskast en TV-meubel door TW Project Solutions

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tim

Tim

NL

Gemiddeld

1 minuut

Voor zijn opdrachtgever heeft Tim een prachtige servieskast en TV-meubel op maat gerealiseerd. Door zijn eigen handigheid en creativiteit in combinatie met op maat gezaagd plaatmateriaal is een mooi eindresultaat ontstaan. 

Omschrijving van Tim

Vanuit een kantoor in Amsterdam kwam de vraag om een kast te maken voor in de kantine en een TV-meubel voor in een relax hoekje.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Doormiddel van een pengat constructie zijn beide meubelen voorbereid zodat deze uiteindelijk gelijmd kunnen worden. De servieskast is voorzien van 'Push-to-open-systemen' voor de deurtjes en lades. Voor de deurtjes zijn hiervoor gaten geboord in het corpus. De ladegeleiders zijn al voorzien van het 'push-to-op-systeem'. De vervolgens is de kast geverfd. Hiervoor moeten de kopse kanten nog wel voorbereid worden, zodat deze niet te veel verf opzuigen. Dit is gedaan doormiddel van mix van houtlijm en water, waarna deze nog geschuurd moeten worden. Het TV-meubel is voorzien van een blanke lak ter afwerking.

Afmetingen van mijn DIY project

Kast:
210,0 x 135,0 x 50,0 cm

TV-meubel:
124,0 x 36,0 x 24,0

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

8 items in totaal

€ 1.029,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken