Schuur aftimmeren met OSB3 op maat gezaagd platen, door Panagiotis

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Panagiotis

Panagiotis

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Panagiotis laat in dit DIY project zien hoe hij zijn schuur heeft afgewerkt met op maat gezaagde OSB platen. Deze heeft hij online besteld zodat hij direct met zijn klus kon starten. Lees meer over zijn ervaring en aanpak hieronder.

Omschrijving van Panagiotis

Het schuurtje was aan de binnenkant nooit afgewerkt, waardoor er veel spinnen en stof in het raamwerk kwamen. Omdat ik hier graag de kussens van de loungeset wil bewaren, heb ik het schuurtje afgewerkt met OSB3 platen die op maat gezaagd zijn bij dit bedrijf. Platen waren perfect op maat (schuurtje was helaas beetje scheef) en snel geleverd. De totale klus duurde ongeveer 2 uur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Benodigdheden:
- Stoffer & blik 
- Boormachine
- T15 schroeven 25mm lang
- Twee uur tijd in het weekend

Eerst heb ik het schuurtje afgestoft en ontdaan van alle spinnen. Vervolgens heb ik de OSB3 platen op het bestaande houten raamwerk vastgemaakt met schroeven. Per grote plaat (90-100cm bij +-218cm,) heb ik rond de 20 schroeven gebruikt, bij de kleinere platen (40-60cm bij +-218cm) heb ik rond de 12 schroeven per plaat gebruikt, dus ze zitten goed vast. Omdat de OSB3 platen reeds op maat waren gezaagd, was dit een simpel klusje die uitgevoerd kan worden door 1 persoon. Nu hopen dat de spinnen wegblijven!

Afmetingen van mijn DIY project

290,0 cm bij 218,0 cm bij 46,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Panagiotis en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 224,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken