Platenspeler en tv-meubel met eigenwijze indeling, door Thomas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thomas

Thomas

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een stijlvolle vakkenkast met opbergruimte voor lp's en singels. Een vak speciaal voor de versterker en platenspeler. Laatste kleine vak is voor het ondersteunen van de soundbar.

Uniek Tv-meubel van underlayment

Het project startte met een behoefte aan een kast die op een mooie manier een platencollectie kan bergen. Via Pinterest en OPMAATZAGEN.nl is de keuze gevallen op een underlayment vakkenkast. Vervolgens is in fusion een 3d model van de kast getekend. Hiermee kon de indeling en afmetingen helemaal uitgewerkt totdat er een ontwerp was dat helemaal aan de wensen voldeed. De verschillende onderdelen bestellen was daarna een fluitje van een cent. De blokken zijn daarna gelijmd en met spanbanden geklemd voor een goede verbinding. Ten slotte zijn de blokken op de juiste plek gestapeld.

De afmetingen van het meubel

Breedte: 105,0 cm
Lengte: 45,0 cm
Hoogte: 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thomas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 326,46


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken