Open wandkast van MDF Blank, door Saskia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Saskia

Saskia

NL

Makkelijk

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Een open wandkast van 2 staanders met meerdere planken. De staanders zijn net dieper dan de planken, wat een speels effect geeft. Daarna alle gaatjes en naden afgewerkt en de kast drie keer gelakt.

Hoe ben je te werk gegaan?

Omdat de vloer en plafond niet helemaal recht zijn en we wel volledige aansluiting wilden hebben, zijn we begonnen met 2 staanders die zelf gemaakt zijn. Eerst een frame van latten geplaatst en daar platen tegenaan. Daarna hebben we alle maten precies opgemeten en de planken bij OPMAATZAGEN.nl besteld. De laatste planken moesten we wel bijschaven maar nu zit alles er super strak in! Waar de planken de staanders raken hebben we gekit, de schroefgaten weggewerkt met plamuur. Goed schuren en na een laag grondverf nog 2 keer afgelakt!

Wat zijn de afmetingen?

De kast is 266,0 cm hoog en 375,0 cm breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Saskia en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 298,17


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken