Op maat gemaakt TV-meubel van zwart eiken kwartiers, door Sascha

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sascha

Sascha

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

TV-meubel, waarin opbergruimte met behulp van twee kastjes en een lade is gecreëerd. Ook is er een ruimte om een muziekinstallatie/tv kastje op te bergen.

Tv meubel op maat

Samen met Ivonne hebben wij onze wensen op papier gezet. Wij wilden graag een kast waarbij onze TV er mooi boven zou hangen, maar wij ook voldoende spullen kwijt konden. Ook wilden wij een aparte ruimte om onze muziekinstallatie in te plaatsen.

Met behulp van wat advies, zijn wij uiteindelijk op dit mooie ontwerp gekomen. Na het leveren van de onderdelen van de kast hebben wij deze zonder moeite in elkaar gezet. Het eindresultaat is exact wat wij verwacht en gehoopt hadden!

De afmetingen van het project

Lengte 230,0 cm
Hoogte 55,0cm
Diepte 40,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken