Mooie vakkenkast van MDF in bohemian style, door Bjorn en Sanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bjorn

Bjorn

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Bij OPMAATZAGEN.nl hebben we een mooie vakkenkast samengesteld. Deze hebben we zelf helemaal uitgemeten zodat de kast perfect past tussen de vloer en het plafond. Ook hebben wij voor brede planken gekozen zodat de kast een stoere uitstraling krijgt.

Van MDF Blank naar een afgewerkte kast

Wij hebben van tevoren eerst goed gemeten hoe breed en hoog wij de kast wilden hebben. Daarnaast ook gekeken hoeveel vakken we wilden en waar we deze wilden. Dit hebben wij allemaal ingevoerd op OPMAATZAGEN.nl in de maatwerk configurator. Ook wilden wij onderin graag kastdeurtjes zodat we wat meer opbergruimte kregen. Ook wilde we graag greeploze deurtjes, het push-to-open systeem is daarvoor perfect.

Qua materiaal hebben wij voor blank MDF gekozen omdat wij de kast zelf wilden schilderen. Wij hebben eerst de kast in elkaar gezet en zijn daarna pas gaan schilderen.

Met de accessoires maak je de kast echt af.

De formaten van de kast op maat

2m breed en 2,54m hoog inclusief stelpoten tot 10,0cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken