Thuiswinkel Waarborg

Moderne wandkast- én TV-meubel-in-1, door Robert

Moderne wandkast- én TV-meubel-in-1, door Robert
Moderne wandkast- én TV-meubel-in-1, door Robert
Moderne wandkast- én TV-meubel-in-1, door Robert
Moderne wandkast- én TV-meubel-in-1, door Robert

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Omschrijving

Wij hebben een TV-kast/wandmeubel gemaakt met veel opbergruimte achter deuren zodat het aanzicht netjes is, maar waar we ook open vakken hebben geplaatst zodat we accessoires kunnen tonen.

Veel opbergruimte in onze kast!

We zijn gestart met tekenen op basis van de ontwerpen op de website. Na contact met jullie hebben we een werktekening gemaakt die precies qua formaat tegen onze wand paste. De vele inspiratie op de site maakte het voor ons makkelijker om een mooie wandkast te ontwerpen. We zijn erg blij met de kwaliteit van de kast en de duidelijke werktekening die erbij zat, zie ook hieronder. Hierdoor was het niet moeilijk om de kast in elkaar te zetten en hadden we dit binnen enkele uren gedaan.

Het formaat van de kast

315,0 cm x 250,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Al geruime tijd zochten we naar een wandkast/tv-meubel die precies aan onze wensen voldeed. We hebben meerdere meubelzaken bezocht maar wat we wilde kon eigenlijk alleen met maatwerk. Alleen paste maatwerk niet in ons budget. Tot we een advertentie van OPMAATZAGEN.nl op Facebook voorbij zagen komen! Precies de stijl die we wensten en nóg fijner, alles kon. We hebben eerst naar de bestaande modellen op de site gekeken maar zijn uiteindelijk zelf gaan tekenen en werden steeds enthousiaster. De prijs viel binnen ons budget en we vonden het supergaaf dat we de kast zelf hebben ontworpen. Na een korte levertijd konden we hem in elkaar zetten en aflakken. Nu kijken we elke dag vol trots naar de kast. We zijn er ontzettend blij mee en het contact met OPMAATZAGEN.nl is soepel verlopen. Fijn dat jullie mee hebben gedacht. De levering verliep heel netjes en we werden door de chauffeur gebeld toen hij onderweg was. Het in elkaar zetten was met 2 man heel goed te doen, een duidelijke beschrijving en alles paste perfect. Een echte aanrader!

Geen resultaten gevonden