Moderne wandkast- én TV-meubel-in-1, door Robert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Robert

Robert

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een TV-kast/wandmeubel gemaakt met veel opbergruimte achter deuren zodat het aanzicht netjes is, maar waar we ook open vakken hebben geplaatst zodat we accessoires kunnen tonen.

Veel opbergruimte in onze kast!

We zijn gestart met tekenen op basis van de ontwerpen op de website. Na contact met jullie hebben we een werktekening gemaakt die precies qua formaat tegen onze wand paste. De vele inspiratie op de site maakte het voor ons makkelijker om een mooie wandkast te ontwerpen. We zijn erg blij met de kwaliteit van de kast en de duidelijke werktekening die erbij zat, zie ook hieronder. Hierdoor was het niet moeilijk om de kast in elkaar te zetten en hadden we dit binnen enkele uren gedaan.

Het formaat van de kast

315,0 cm x 250,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken