Modern TV dressoir van MDF blank, door Koen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Koen

Koen

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

TV Dressoir van 18mm MDF blank met bovenblad van 30mm mdf blank. Binnenkant met 3 legplanken en potscharnieren voor de deurtjes. Geverfd in zijdeglans zwart.

DIY Tv meubel op maat

Het TV dressoir is via SketchUp in 3d getekend om een goed beeld te krijgen van de benodigde panelen. Op basis van dit 3d model zijn de maten uitgerekend, waaruit de zaaglijst op OPMAATZAGEN.nl is opgemaakt.

Voor het monteren heb ik gebruik gemaakt van houtlijm, Rotadrill MDF schroeven. Schroefgaten zijn voorgeboord en verzinkt met een verzinkboor. De schroefgaten zijn na monteren dichtgeplamuurd met mdf-vuller. De kopsekanten van de kast zijn voorzien van een gladde laag lakplamuur. De kast is in zijn geheel met een kleine korrel schuurpapier opgeschuurd. De kast is in de grondverf gezet met een zwarte grondverf (gemengd) en afgelakt met zwarte zijdeglans lakverf.

De afmetingen van het Tv-meubel

Hoogte: 65,0 cm
Breedte: 150,0 cm
Diepte 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Koen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 217,03


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken