Meubel met TV-lift, door Berry

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Berry

Berry

NL

Uitdagend

1 minuut

Een TV kun je natuurlijk onderdeel maken van je woonkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om de TV uit het zicht te plaatsen. Berry heeft hiervoor een slimme oplossing bedacht! Hij maakte een Tv-kast van timmerpaneel en monteerde er een Tv-lift in. Kijk je geen TV, dan lijkt het een uniek dressoir. Wil je TV kijken, dan tover je met een druk op de knop jouw TV tevoorschijn. Dat is écht handig!

Het Tv-meubel van Berry

Berry liet het materiaal door ons op maat zagen en haalde het op bij onze zagerij. Met de gezaagde panelen kon hij direct aan de slag. Hij koos voor Timmerpaneel Vuren in verschillende diktes en liet de standaard afgeronde randen door ons strak zagen. Timmerpaneel is een massief houten paneel en heeft een warme en natuurlijke uitstraling doordat de houtnerf zichtbaar is. Berry bewerkte het vurenhout met een donkere lak voor een uniek resultaat.

Wil je ook aan de slag met een TV-kast? Bekijk ons hout en plaatmateriaal en ga aan de slag met een eigen ontwerp!

Op zoek naar maatwerk meubel? Klik hier!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Berry en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 578,80


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken