Mat zwart televisiemeubel 5 deurs, 7 vakken en met achterwand, door Thomas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thomas

Thomas

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben een mat zwart televisiemeubel gemaakt met 5 deuren onderin, 7 vakken en een achterwand. Ook hebben we vijf spotjes in de kast gemonteerd.

Zwart Tv meubel

We hebben de kast ontworpen op basis van GOOF. We hebben de kast in MDF Zwart V313 besteld. Daarna in elkaar gezet, schroefgaten dicht geplamuurd, de kast geschuurd, de kast voorzien van twee lagen mat zwarte verf en alle kabels aangesloten en netjes weggewerkt. We hebben verf gebruikt op waterbasis. We hebben de randen niet afgekit. We hebben ongeveer vier weekenden gedaan over het in elkaar zetten en het afwerken van de kast, maar het resultaat mag er zijn!

Tv meubel op maat

De kast is 259,0 cm hoog, 245,0 cm breed en 40,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken