Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk wandkast voor in de woonkamer, door Gea

Maatwerk wandkast voor in de woonkamer, door Gea
Maatwerk wandkast voor in de woonkamer, door Gea
Maatwerk wandkast voor in de woonkamer, door Gea
Maatwerk wandkast voor in de woonkamer, door Gea

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Omschrijving

Wij hebben een prachtige wandkast ontworpen voor in onze woonkamer. De onderkant bestaat uit kastjes en lades. De bovenkant bestaat uit open vakken. Wij hebben gekozen om geen achterwand te nemen, om zo de mooie groene muurkleur zichtbaar te laten worden.

Wandkast met veel opbergruimte

Wij hebben eerst alle losse onderdelen gerangschikt op nummer en letter. Toen hebben we de ruimte vrijgemaakt om de kast te kunnen opbouwen. Wij begonnen met de bodem en het opzetten van de twee zijwanden. Nadat wij die hebben vastgeschroefd, hebben we de horizontale plank boven de kastjes erin geschoven voor meer stabiliteit. Vervolgens hebben we ook de plank boven de lades erin geschoven en de tussenschotten geplaatst. Het werd lastiger toen wij de bovenste plan moesten bevestigen. Vanwege de lengte bestond deze plank uit 2 stukken en wij waren bang toen wij hem erin schoven de plank zou breken. Voor de zekerheid hebben wij er een tussenschot onder geplaatst ter ondersteuning. Gelukkig ging het allemaal goed en konden we de rest van de planken monteren. De lades en kastdeurtjes konden gemakkelijk worden bevestigd. Al moet het een en ander nog iets worden bijgesteld. Ook zijn er 2 spots aangebracht die de grootste vakken verlichten. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Ook hebben wij een video gemaakt van het opbouwen van de kast (timelaps). In totaal zijn we een paar uurtjes bezig geweest en toen was de klus al geklaard!

Grote wandkast voor de woonkamer

De kast is 240,o cm hoog en 380,o cm breed. De diepte van de kast is 50,0 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Wij zijn erg tevreden over de mooie wandkast die wij zelf (met een beetje hulp) hebben ontworpen bij OPMAATZAGEN.nl

Geen resultaten gevonden