Maatwerk wandkast, door Kees Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wandkast voor het middenstuk in onze nieuwe (U-vormige) woonkamer, gemaakt van Zwart Eiken Kwartiers gemelamineerd. Hij is nu niet alleen de verbinding tussen woonkamer en keuken, maar ook het pronkstuk bij binnenkomst.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben zelf in eerste instantie met de buitenmaten een eerste schets gemaakt.

Wij zijn uiteindelijk naar Veenendaal gereden om het materiaal te bekijken (we wilden toch zeker weten dat het de kwaliteit was die we zochten) en hebben daar uiteindelijk samen een ontwerp gemaakt (later thuis nog gefinetuned). Ook in overleg de spotjes besteld.
De lade is ingericht met stroomvoorziening zodat hier alle telefoons, uit het zicht, opgeladen kunnen worden.

Na aflevering in 1 weekend de kast in elkaar gezet, inclusief de spotjes. Het in elkaar zetten is voor de huis- tuin- en keuken- doe-het-zelver echt een leuke klus. Niet moeilijk, maar je moet er wel even serieus tijd voor nemen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 225,0 cm
Breedte: 288,0 cm
Diepte: 40,0 cm
Dikte staanders en liggers: 5,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken