Maatwerk vakkenkast MDF Lakdraag, door Igor en Nikita

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Igor

Igor

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Van veel klanten horen we terug dat ze schrikken van de prijzen die door meubel makers gevraagd worden. En daarom besluiten veel klanten om zelf aan de slag te gaan. Door je eigen ontwerp om te zetten in een zelfbouw meubel kan je geld besparen. Ook geeft het zelf maken van een maatwerk vakkenkast veel voldoening. En kan je deze schilideren in je favoriete kleur!

Omschrijving van Igor

We waren op zoek naar een oplossing om onze kamer mooi op te delen en hiermee wat knusser te maken. Hierbij is extra opbergruimte natuurlijk altijd welkom. Dit is gerealiseerd met een vakkenkast als roomdivider met drie zichtzijdes, open vakken, een tv-nis en veel opbergruimte achter de deurtjes. Aansluitend een hoge kast die deels weggewerkt is in het verlengde van de muur. En een lange plank (blind bevestigd) die het geheel compleet maakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hadden om te beginnen een mooi ontwerp laten maken door een interieurontwerper. De volgende stap was een meubelmaker vinden die dit voor ons wilde maken. Echter, dit viel behoorlijk tegen. Van de meeste bedrijven die we gevraagd hebben, kregen we geen offerte en het werd enorm duur. Tijd dus voor een andere aanpak en die vonden we bij deze handige webshop. Het ontwerp was namelijk al helemaal in de stijl van de STULPR! We hebben een werktekening gemaakt in sketchup en opgestuurd. Al snel kregen we een duidelijke en gerichte reactie terug met een aantal kleine verbeterpunten. Na de bestelling werden door onderdelen snel en correct afgeleverd en kon het opbouwen beginnen. Dat ging behoorlijk makkelijk! Alleen het uitlijnen van de drie kasten koste wat extra tijd. Ten slotte hebben we het geheel geschilderd en konden we snel genieten van het eindresultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

Hoge deel 247,0 x 66,0 cm
Lage deel 396,0 x 100,0 cm
Wandplank 280,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken