Maak je eigen afscheidingswand onder een schuine kap, door Remco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Remco

Remco

NL

Makkelijk

3 minuten

Inspiratie voor je zolder: een afscheidingswand onder de dakkapel

Ben je op zoek naar een slimme manier om je zolderruimte effectief in te richten? Ontdek dan hoe Remco met behulp van OPMAATZAGEN.nl een functionele afscheidingswand onder een schuine kap heeft gecreëerd. Deze zelfgemaakte constructie is niet alleen een esthetische toevoeging aan de zolder, maar biedt ook praktische opbergmogelijkheden. Bovendien is het project een inspiratiebron voor doe-het-zelvers die een badkamer of andere ruimte op zolder willen afscheiden.

Projectdetails en unieke kenmerken

Remco's project is een uitgekiend voorbeeld van hoe je een schuine ruimte zoals een zolder optimaal kunt benutten. De afscheidingswand is op maat gemaakt, en past precies onder de dakkapel, waardoor elke centimeter van de ruimte benut wordt. De wand is geschilderd in een neutrale witte tint, wat bijdraagt aan een frisse en lichte uitstraling van de zolder. Als detail heeft de wand inbouwdeuren die naadloos sluiten met de rest van de constructie, waardoor een strak en rustig beeld ontstaat.

De voordelen van doe-het-zelf

Door het project zelf in handen te nemen, had Remco volledige controle over de maatvoering en materiaalkeuze. Door gebruik te maken van de op maat gezaagde panelen van OPMAATZAGEN.nl, kon hij de afscheidingswand precies naar wens samenstellen. Dit zorgt niet alleen voor een naadloze pasvorm met de schuine kap, maar ook voor een aanzienlijke kostenbesparing. Het zelf maken van de afscheidingswand geeft je daarnaast de vrijheid om te kiezen voor materialen die passen bij je persoonlijke stijl en budget.

Past perfect in de badkamer

Deze afscheidingswand is geïnstalleerd in een zolderbadkamer, wat laat zien dat zelfs onder uitdagende omstandigheden een functionele en aantrekkelijke oplossing mogelijk is. De witte wand complimenteert de tegels op de vloer en zorgt voor een afgebakende, serene sfeer binnen de badkamer zonder het gevoel van ruimtelijkheid te verliezen.

Stijlvolle toevoeging aan je interieur

Naast de praktische aspecten, brengt Remco’s project ook een stijlelement naar de zolder. De minimalistische aanpak en het gebruik van strakke lijnen vormen een tijdloos ontwerp dat in bijna elk interieurconcept kan opgaan. De geïntegreerde opslagmogelijkheden zorgen voor een opgeruimde ruimte, wat bijdraagt aan een georganiseerde en kalme leefomgeving.

De voordelen van Multiplex Populier Gegrond Duraprime

Remco koos voor Multiplex Populier Gegrond Duraprime van 15 mm dik voor de constructie van de afscheidingswand. Deze houtsoort staat bekend om zijn gladde oppervlak en is makkelijk te schilderen, wat zorgt voor een strakke afwerking. Daarnaast is het licht van gewicht, wat het ideaal maakt voor wandconstructies op zolder waar extra gewicht problematisch kan zijn.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Remco en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 393,57


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken