Lang en strak TV meubel van multiplex berken afgewerkt met speakerdoek, door Derjan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Derjan

Derjan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Het idee opgedaan bij een vriend, een tv meubel met speakerdoek. Alle apparatuur weggewerkt in het meubel maar nog wel te bedienen. Ook de audio achter het speakerdoek.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Het meubel zitten tussen twee muren in met een breedte van 3,5 meter. Een beste unit opgedeeld in 3 delen. Dus ook 3 neergaande kleppen. Deze kleppen zijn bedekt met speakerdoek. Een buiten “bak” en binnen “bak” gemaakt zodat de kleppen binnen het meubel vallen. Alle elektronica weggewerkt in het meubel.

Geen enkele schroef zichtbaar door gebruik te maken van de binnen en buiten bak. Klep schanieren zorgen ervoor dat de kleppen open kunnen zonder dat ze knel komen met de buitenrand.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

350,0 x 50,0 x 45,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken