Kunstkast met ruime vakken voor kunstcollectie, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Jeroen

Jeroen

NL

Makkelijk

1 minuut

Jeroen deelt zijn kunstproject waarbij hij een op maat gemaakte kunstkast ontwierp met ruime vakken om zijn waardevolle kunstcollectie stijlvol op te bergen. De DIY-kunstkast biedt niet alleen praktische opslagoplossingen, maar dient ook als een visueel aantrekkelijke showcase voor zijn diverse kunstwerken.

Omschrijving van Jeroen

We hebben dit huis gekocht en midden in de woning zat een ingebouwde lelijke kast in de whiskey kamer. Wij hebben het omgebouwd tot onze kunstkamer. Met een mooie vakkenkast voor kunst.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De oude kast gesloopt en heel eenvoudig een vakkenkast op maat besteld. De kast meteen gemonteerd. De nummering maakt het heel eenvoudig om de kast te monteren. Het lastige was het monteren van de bovenste delen van de kast. Ik heb plinten gemaakt voor de afwerking. Alles in de grondverf gezet en afgelakt. Omdat de kopse kanten voorbewerkt zijn gaat het schilderen gemakkelijk.

Afmetingen van mijn DIY project

284 breed en 255 hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 1.795,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken