Kookboeken kast, door Silvie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Silvie

Silvie

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Bovenop bestaande keuken wilde ik graag een kast voor de kookboeken. Deze heb ik gemaakt van zwart mdf en is afgewerkte met boenwas. Dat is bijen was met terpentine.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Gespijkerd met 24 mm nagels zonder kop. Dunne spijkers want het materiaal is hard. 12 mm dik mdf is voldoende. De achterplaat had wel dunner gekund. Nu is het geheel vrij zwaar. Alle elementen zijn gespijkerd en gelijmd behalve de 2 schapjes in het midden. Die zitten los geklemd. Ik ben geen professionele timmervrouw. Maar dit is precies wat ik nodig had. Handig hoor. Dat het zo precies is gezaagd en aan huis wordt geleverd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

40,0 cm diep. 120,0 cm hoog en 130,0 cm breed.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Silvie en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 280,84


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken