Klassiek TV-meubel in MDF zwart, door Jos en Henriët

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jos

Jos

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een groot tv meubel inclusief tv nis, open vakken en vakken met deurtjes op maat laten maken door op maat zagen. Dit meubel heeft een mooie plek in onze woonkamer gekregen.

Zwarte vakkenkast met Tv-nis

Via Pinterest zijn we op jullie website gekomen en door meerdere inspiraties en reviews door te nemen zijn we op dit ontwerp uitgekomen. Nadat we een aantal stalen hebben later bezorgen hebben we besloten om toch voor MDF te gaan. Dit zou ons wel wat meer werk opleveren omdat de kast nog wel een keer behandeld moet worden met kleur naar keuze. Dit betekend schuren, verven, plamuren en kitten. We hebben hierdoor wel de mat zwarte kleur die al in huis hebben. Dit geeft nu een rustige uitstraling in ons huis.

De afmetingen van de kast

H235,0 CM B245,0 CM D45,0 CM

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken