Kastenwand afgewerkt met eiken panelen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

GWJ

GWJ

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een kastenwand gemaakt. Als afwerking heb ik een eiken blad genomen, die eerst behandeld met taupe kleurige was. Het geheel is er prachtig door geworden. Zeer tevreden over afhandeling van de bestelling.

Hoe heb je de kast gemaakt?

Als eerste hebben we de kastjes in elkaar gezet. Daarna beugels op de muur gemaakt, wel belangrijk dat alles waterpas staat. Vervolgens hebben we de kastjes opgehangen en aan elkaar gekoppeld door middel van boutjes en verzonken moertjes. Daarna het blad geplaatst en die met schroeven vastgemaakt van binnenuit de kastjes, dit om kromtrekken van de plaat tegen te gaan. In de kast gaan we nog een sierhaard plaatsen, die het geheel dan af maakt. Het was een leuke klus die ik samen met mijn zoon geklaard heb.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De afmetingen zijn: 380,0 x 42,0 x2,6 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken