Kast Meriam, door Mea

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Kast Meriam besteld, maar dan 10 cm lager omdat onze serre waar de kast komt te staan schuin afloopt. De kast werd door jullie voor ons in elkaar gezet.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Nadat de kast geplaatst was, heb ik de hele kast eerst licht geschuurd. Daarna helemaal schoongemaakt en in de grondverf gezet. De deurtjes en plankjes heb ik ook gedaan.

Toen met grijs groene zijdeglans lak de kast geverfd, dit was een precies klusje, maar het eindresultaat mag er zijn.

De gaten voor de 2 spotjes waren er door jullie precies op maat ingemaakt en door middel van de touwtjes een fluitje van een cent ;) om de spotjes erin te plaatsen. De randen van de spotjes heb ik ook afgelakt in de grijs groene kleur.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

220,0 cm hoog en 198,0 cm breed.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken