Kantoor met zelfgemaakte kastenwand op maat gemaakt, door de familie Netsere

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Familie

Familie

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Maatwerk vakkenkast MDF lakdraag als kastenwand gemaakt. Handvaten van een Zweeds concern gebruikt om het af te maken. Veel opbergmogelijkheden en volledig gebruik kunnen maken van de wand.

Maatwerk MDF kast netjes afwerken

Opgebouwd conform de maatwerk handleiding en werktekening van OPMAATZAGEN.nl. Vervolgens alles vastgeschroefd zodat de kast stevig aan elkaar blijft zitten. Voor een strak resultaat hebben we alle schroefgaten geplamuurd. Dit had even droogtijd nodig.. Daarna alle onderdelen geschuurd en ervoor zorgen dat de kast goed schoon en stofvrij is. Uiteindelijk de kast, deuren en planken apart geschilderd en geïnstalleerd.

Tip: zorg ervoor dat de tussen liggende delen langs de onderkant worden vastgeschroefd. Hierdoor voorkom je dat de plamuur niet in zicht is (je zult altijd iets zien als het plamuur iets krimpt).

Een wandkast op maat

Hoogte : 244,0 cm
Breedte: 315,0 cm
Diepte: 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken