Kamerbrede wandkast met uniek ontwerp, door Karen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Karen

Karen

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Het is een kamerbrede vakkenkast, die tot precies de helft van de hoogte van de kamer komt. Ook de verwarming is hierin geïntegreerd.
Zo ontaat er lengte, sfeer en rust in de achterkamer, en en je een prachtige "theatrale" muur, waar ik alle spullen waar ik van hou in kan uitstallen.

Kamerbrede vakkenkast op maat

Na veel inspiratie op Pinterest te hebben gezocht, ben ik gaan tekenen, waarbij de maat van de verwarming en de hoogte van de kamer als uitgangspunt hebben gediend. Zo kwam ik op een evenwichtige vlakverdeling. Ivonne heeft deze omgezet in een concrete maatvoering
We zijn in de showroom geweest om de materialen in het echt te zien. Zo zijn we op het MDF zwart uitgekomen.
De kast is na in elkaar zetten 3x (transparant) gelakt.

De afmetingen van de vakkenkast

Hoogte: 145,0 cm, breedte 419,0 cm en diepte 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken