Grote wandkast compleet op maat, door Sandra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Makkelijk

1 minuut

Het praktische rariteitenkabinet

Een kast waarin alle, in de loop van de jaren, verzamelde spullen een mooie plek krijgen. Alles komt zo goed tot zijn recht en de rest van de kamer blijft rustiger. Ik wist zeker dat ik graag een kast wilde met een duidelijk karakter. Geen dunne plankjes dus; dit is het resultaat!

Een wandkast waar voor alles een plekje gecreëerd is

Ik heb foto's gemaakt van alle spullen die volgens mij een plaats in de kast verdienden. Daarna ben ik gaan tekenen. Door de verschillende formaten zou het zeker geen kast met standaard vakken kunnen worden. Uiteindelijk heb ik wel gekozen voor symmetrie. Tijdens het tekenen kwam het idee dat een rij vakken met deurtjes toch wel heel handig zou zijn. Ik heb deze niet op de grond geplaatst om de kast iets lichter te laten tonen.

Wandkast op maat

321,0 x 240,0 cm, zie de schets voor gedetailleerde informatie.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken