Grote wand- en opbergkast in de woonkamer, door Paul en Mariska

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Paul

Paul

NL

Makkelijk

1 minuut

Samenvatting

Paul en Mariska delen hun avontuur bij het bouwen van een ruime wand- en opbergkast voor hun woonkamer. Ontdek hun aanpak, ervaringen en het eindresultaat van dit inspirerende project.

Omschrijving van Paul

Op zoek naar een mooi, functionele wandkast zijn we uitgekomen bij de mogelijkheden van OPMAATZAGEN.nl. Een kast van 4,60 meter, met veel opbergmogelijkheden, maar met behoud van een mooie, ruime uitstraling door de open vakken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst hebben we alle losse planken moet verven. Een tijdrovende klus omdat er 3 lagen verf op moest (2x grond en 1x gewone laag). Daarna hebben we de kast in elkaar gezet en aan de muur vastgemaakt. We waren hier 1 dag mee bezig. We waren een paar uur extra tijd kwijt, omdat we er voor hebben gekozen om de bedrading (voor muziekboxen en LED verlichting) we te frezen. Zonder deze extra opties kan het in een dagdeel.

Tip: als je een kast tot aan het plafond neemt (wat wij hebben) maak de gaten in de bovenste plank wat groter, dan ben je minder kracht kwijt om de bovenste plank te plaatsen en vermindert dit de kans op beschadiging.

Afmetingen van mijn DIY project

244,0 x 460,0 x 40,0 cm

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 3.251,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken