Gespiegelde, zwarte TOSIZE Furniture vakkenkasten op maat, door Trienke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Trienke

Trienke

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Trienke

Twee op maat gemaakte vakkenkasten op basis van de TOSIZE Furniture lijn model TSFC005 van OPMAATZAGEN.nl. Deze vervolgens zelf gemonteerd en geïnstalleerd en afgewerkt met een strakke, zwarte laklaag. Daarmee dit prachtige resultaat gerealiseerd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Omdat we de kasten zo strak mogelijk naast de haard wilden plaatsen, hebben we de ruimte op heel veel verschillende plekken opgemeten. Vervolgens de maximale maten aangehouden en het ontwerp van de kast op basis van deze maatvoering gemaakt. Voor de haard zijn er roosters en een opening nodig voor eventueel onderhoud. Deze uitsparingen hebben we zelf in de kasten gemaakt, zodat we er nog wel bij kunnen. Ook hebben we uitsparingen gemaakt voor de stopcontacten aan de achterkant. Dit is goed te doen! Vervolgens alles afgewerkt in een mat zwarte lak, zodat het helemaal past bij de rest van het huis. Eerst een primer en daarna een lak om het af te werken en dat was al voldoende. We zijn er super blij mee!

Afmetingen van mijn DIY project

Per kast: 261,0 × 153,0 × 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.236,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken