Eigengemaakt TV meubel van MDF lakdraag met eiken kleppen, door Ellen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ellen

Ellen

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Ik heb heel wat leuke winkels afgestruind naar het juiste tv meubel, maar het lukte niet. Ik had een bepaalde maat in gedachten en daardoor ontstond het plan om zelf iets te maken. Al zoekend op internet kwam ik bij OPMAATZAGEN.nl. Ik vond het leuk en spannend tegelijk. Wordt het precies zoals ik had uitgerekend? Zou de kwaliteit tegenvallen of meevallen?

Wat een heerlijk gevoel toen ik het pakket binnen kreeg en gelijk doorhad dat dit van goede kwaliteit is!! Hier ga ik verder mee aan de slag! Binnen no time stond de kast in elkaar en kon ik gaan aflakken. Dit heb ik gedaan met waterdragend zijdeglans RAL 9010. Dank jullie wel!

Een kast in RAL 9010 lakken

Ik heb eerst de beschrijving gelezen. Daarna heb ik alle losse delen in elkaar gezet. Nadat ik wist dat de kast klopte heb ik de kast weer uit elkaar gehaald. Met dit formaat was dat zeer makkelijk te doen! Toen alle delen 2x afgelakt met zijdeglans verf op watervaste. Dit droogt snel en ruikt niet, gelukkig. Daarna de kopse kanten verlijmd en de kast opnieuw heel vlot in elkaar gezet. Als laatste kon het inrichten, en natuurlijk het genieten beginnen!

Afmetingen van het TV meubel

LxBxH= 200,0x40,0x40,0 cm
Met zwarte pootjes zelf gekocht H=15,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken