Een zelfontworpen, gemonteerde en geschilderde vakkenkast, door Hans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hans

Hans

NL

Gemiddeld

2 minuten

In je interieur is het leuk om unieke items te hebben. Meubelstukken waar zelf over nagedacht is en welke een verhaal hebben. Met onze kasten op maat kan je zelf eenn onntwerp maken. Door het eenvoudige bouwprincipe is het monteren eenvoudig. En door te kiezen voor MDF lakdraagfolie is het schildern in je favoriete kleur relatief eenvoudig. 

Omschrijving van Hans

We hebben het aangedurfd om op de site een vakkenkast te bestellen zoals wij het graag wilde hebben. Vooraf betalen was wel eng maar goed. Na een paar weken werd er een pallet bezorgd. Zag er keurig uit. En het was ook perfect gezaagd, alles precies en mooi uitgevoerd. Wij hebben gekozen om zelf te schilderen en het resultaat is prachtig. En mijn complimenten aan deze webshop!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst alles met de tekening erbij op volgorde gelegd. Alles was prima en duidelijk gemerkt dus appeltje eitje. Met zijn tweetjes is het net even handiger. Samen met mijn vrouw gaf uitkomst. We kunnen nu samen terug kijken op een mooie kast die wij gemaakt hebben. Het schilderen was nog wel een aardige klus maar doordat het al voorzien was van een laminaat waarover je direct kan schilderen, viel het nog mee en pakte het mooi uit. De zijkanten van de deurtjes en de plankjes heb ik wel eerst in de mdf primer gedaan.

Afmetingen van mijn DIY project

250,0 cm bij 250,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken