Een vakkenkast op maat van zwart eiken voor de speelkamer, door Lisanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Lisanne

Lisanne

NL

Gemiddeld

1 minuut

Samenvatting

Lisanne van @interior.by.hegeman heeft een prachtige vakkenkast in zwart eiken ontworpen voor in de speelkamer van de kinderen. Doordat de kast helemaal op maat is gemaakt, past hij perfect in de ruimte. Met enorm veel opbergruimte is dit niet alleen een hele mooie, maar ook hele praktische toevoeging aan het interieur!

Omschrijving van Lisanne

Wij wilden graag een speelkamer kast op maat, zodat hier al het speelgoed van de kindjes opgeborgen kan worden achter deurtjes en geen doorn in het oog is.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij zijn langs geweest in de showroom en hebben daar onze kast ontworpen met het vakkundige personeel. Hier hebben wij verschillende houtsoorten bekeken en ook de kleuren. Vervolgens is er een schets gemaakt van de kast. Thuis nogmaals alles nagemeten en akkoord gegeven op de offerte. Niet veel later was de kast al geleverd en konden wij hem in elkaar gaan zetten met een makkelijke instructie. Met een avondje werk, stond hij in elkaar. En wauw, kijk het eindresultaat! Wij zijn meer dan tevreden.

Afmetingen van mijn DIY project

348,0 x 251,0 cm

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast Zwart Eiken Kwartiers Gemelamineerd

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.