Thuiswinkel Waarborg

Een TV-vakkenkast nauwkeurig op maat, door Ineke

Een TV-vakkenkast nauwkeurig op maat, door Ineke
Een TV-vakkenkast nauwkeurig op maat, door Ineke
Een TV-vakkenkast nauwkeurig op maat, door Ineke
Een TV-vakkenkast nauwkeurig op maat, door Ineke

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Omschrijving

We hebben zelf een vakkenkast getekend, met ruimte voor onze TV. We wilden een kast van vloer tot plafond en dat hebben we op maat laten maken bij OPMAATZAGEN.nl.

Een kast die precies tussen vloer en plafond past

We hebben een tekening uitgewerkt van onze droomkast. Maar twijfelden over de juiste maatvoering. Daarom hebben we toch een afspraak gemaakt bij de showroom van OPMAATZAGEN.nl. Daar is precies berekend wat goed past qua maatvoering. Zo is de kast 199,8 op de mm precies geworden, in plaats van 200,0 cm breed. Maar we hebben ook advies gekregen vanwege onze wens om een kast van vloer tot plafond te realiseren. Omdat onze vloer niet helemaal waterpas is, wisten we niet hoe dit aan te pakken. Een plint rondom bleek de ideale oplossing, want die is variabel qua hoogte in te stellen van 8,0 tot 12,0 cm. Zo kun je zelf thuis de hoogte goed afstellen.

Superblij zijn we naar huis gegaan, en hebben we de kast besteld, waarna hij al snel geleverd is. Elk onderdeel was voorzien van een duidelijke nummering, wat het makkelijk maakt de kast in elkaar te zetten. De enige uitdaging was de bovenkant op de staande delen krijgen, want veel ruimte aan de bovenkant was er niet. Maar met z'n tweetjes hebben we het weten te fixen. En de rest van de kast zat daarna in no-time in elkaar.

Kitten en schilderen was nog even een projectje, dus daar hebben we een weekendje voor uitgetrokken. Maar wat zijn we ontzettend blij met het eindresultaat!

Een kast op maat

198,0 x 240,0 x 40,0 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Heel enthousiast over de klantvriendelijkheid, goede advies, snelle levering en natuurlijk over de kast zelf. Als we een vergelijkbare kast ergens anders hadden laten maken waren we zoveel duurder uit geweest. De afwerking kost even wat tijd om het helemaal mooi te maken, maar dan krijg je er ook echt een geweldige kast voor terug. Ik zou OPMAATZAGEN.nl zeker aanraden.

Geen resultaten gevonden