Een TV-meubel op maat van MDF, door Eva van Home by Stuart

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Eva

Eva

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Samenvatting

Wow! In dit project laat Eva (Home by Stuart) zien hoe je met op maat gezaagd MDF een prachtig TV-meubel zelf kunt maken. Door de juiste voorbereiding, afwerking en details is het een schitterend geheel geworden.

Wow! In dit project laat Eva (Home by Stuart) zien hoe je met op maat gezaagd MDF een prachtig TV-meubel zelf kunt maken. Door de juiste voorbereiding, afwerking en details is het een schitterend geheel geworden.

Omschrijving van Eva

Een TV-meubel van op maat gezaagd MDF wat in een u-vorm helemaal doorloopt tot een lambrisering achter de bank. Met zelfs plek om te zitten!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eva heeft een klushuis gekocht en is al een tijd bezig met het opknappen. Ruimte voor ruimte pakt ze het aan. Voor de woonkamer zocht ze een tv-meubel wat genoeg opbergruimte bevat, simplistisch is en niet te veel uit losstaande elementen bestaat. Samen met haar vriend is ze gaan brainstormen en kwamen ze op het idee om het meubel in een U-vorm rond alle wanden van de kamer te laten lopen, waarbij het tv-meubel één wordt met de lambrisering achter de bank. Wat een tof idee! Ze hebben het ontwerp zelf helemaal uitgedacht en uitgewerkt in SketchUp, een zaagstaat gemaakt, alle benodigde planken op maat laten zagen in MDF en hiervan zelf het meubel gebouwd. Vervolgens hebben ze het afgewerkt met kalkverf in dezelfde kleur als de muur, zodat het een mooie eenheid krijgt. En wat is het mooi geworden! Meer informatie?

Lees dan het blog wat Eva hierover schreef


Wil je zelf ook aan de slag maar vind je het fijner om een compleet bouwpakket te ontvangen? Dit kan via onze vakkenkasten configurator. Hier ontwerp je zelf je kast en ontvang je deze thuis als compleet bouwpakket waarbij alle verbindingen zijn voorbereid en meegeleverd. Klik hier om direct aan de slag te gaan!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eva en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

4 items in totaal

€ 1.593,34


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken