Een TOSIZE Furniture wandkast van MDF met verschillende dieptes, door Leonie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Leonie

Leonie

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Leonie zien hoe ze haar TOSIZE furniture kast op maat heeft gemaakt. Ze zocht een mooie kast op maat voor in haar woonkamer en is zelf aan de slag gegaan met de 3D configurator. Ze heeft twee verschillende kasten (en dieptes) besteld. Tijdens de montage zijn er door Leonie zelf uitsparingen gemaakt voor de stopcontacten. En door de twee kasten in een zelfde kleur te schilderen is het een mooi geheel geworden wat goed past bij het interieur. 

Omschrijving van Leonie

We hebben een wandkast in twee delen gemaakt: een laag gedeelte met deurtjes, en een hoog gedeelte met vakken en voor de televisie. Het geheel daana geschilderd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Werkomschrijving werkte prima, we hebben eerst het onderste deel waterpas gezet en opgebouwd. Van links naar rechts, en een beetje houtlijm in de verbindingsgaten. Niet teveel lijm gebruiken, dan blijf je wegpoetsen. Daarna het bovenste deel in elkaar gezet erbovenop. Naden dichtgekit met acrylaat zodat het er strak uitziet. Toen zaken in grondverf en aflakken, daarna deurtjes erin (die apart geverfd). De push-to-open knopjes waren ook al voorgeboord in het hout, dus konden snel vastgeschroefd worden.

Afmetingen van mijn DIY project

253,0 cm hoog
360,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.681,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken