Een TOSIZE furniture wandkast op maat in zwart eiken, door Matthijs

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

matthijs

matthijs

NL

Gemiddeld

1 minuut

Matthijs deelt in dit DIY project zijn ervaring met het maken van een TOSIZE furniture kast op maat. Hij heeft gekozen voor meubelpaneel zwart eiken; zodat de kast na montage direct klaar is voor gebruik. Lees meer over dit project hieronder.

Omschrijving van Matthijs

Wandkast

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik kreeg de vraag of ik een grote wandkast wilde maken bij kennissen. Nu wilde ze dikke planken want dat staat een stuk mooier, ik kon dit zelf niet maken in mijn schuurtje dus ging ik op zoek naar een oplossing en kwam ik bij TOSIZE Furniture. Dus op de site heel de kast naar wens samengesteld en toen werd deze netjes verpakt geleverd. Het bouwpakket was erg duidelijk en was gemakkelijk in elkaar te zetten. Al met al een hele goede oplossing voor een mooie grote wandkast !!

Afmetingen van mijn DIY project

305,0 x 250,0 x 35,0 cm (LxBxD)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 3.827,50


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken