Een TOSIZE Furniture vakkenkast op maat voor de kinderhoek, door Sanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Sanne

Sanne

NL

Gemiddeld

1 minuut

Een vakkenkast op maat past altijd! En met de 3D configurator van TOSIZE Furniture ontwerp je razendsnel je kast op maat. In dit DIY project laat Sanne zien hoe ze een prachtige opbergkast heeft ontworpen voor de kinderhoek. Door te kiezen voor MDF heeft ze de kast in een eigen kleur kunnen schilderen. Lees hieronder meer over haar aanpak en ervaring.

Omschrijving van Sanne

Waar de voormalige speelhoek van de kinderen was hebben we een kast op maat besteld. Zo hebben wij een extra kast om mooie spullen neer te zetten en beneden kunnen we alle speelgoed kwijt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben heel eenvoudig een kast ontworpen. We hebben gekozen voor TOSIZE Furniture; snel te configureren en een vriendelijke prijs. Het in elkaar zetten is heel gemakkelijk door de genummerde onderdelen. In een avond tijd stond de kast al in elkaar. vervolgens kun je de kast verven in de gewenste kleur, wij hebben eerst een grondlak gebruik en vervolgens afgelakt. Nu is het tijd om de kast in te ruimen!

Afmetingen van mijn DIY project

  • 239,0 cm hoog
  • 203,0 cm breed

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.475,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken