Een TOSIZE furniture vakkenkast op maat geschilderd in mat zwart, door Kim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Kim

Kim

NL

Makkelijk

1 minuut

Zelf een kast op maat ontwerpen, in elkaar zetten en schilderen is met TOSIZE Furniture makkelijker dan je denkt. Door, net als Kim, te kiezen voor MDF kan je de kast zelf schilderen in je favoriete kleur. Het resultaat is een prachtige mat zwarte vakkenkast voor in de nis.

Omschrijving van Kim

Wij hebben deze vakkenkast op maat laten maken voor in een nis in de woonkamer en zelf gegrond en vervolgens in zwarte lak 9005 mat geschilderd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben dit gewoon binnenshuis gedaan op een groot kleed. De kast was super gemakkelijk in elkaar te zetten door de nummering en daarna hebben wij hem in de woning geschilderd met de deuren open. Was prima te doen! Sommige onderdelen zoals planken en de deuren, die hebben wij in onze garage geschilderd. Om helemaal geen naden te zien in de vakkenkast hebben wij dit dicht geveegd, laten opdrogen, geschuurd en daarna er overheen geschilderd.

Afmetingen van mijn DIY project

241,5 x 146,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.127,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken