Een prachtig greenhouse met polycarbonaat platen op maat, door Sjef

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sjef

Sjef

NL

Gemiddeld

2 minuten

Sjef laat in dit DIY project zien hoe hij een prachtig greenhouse heeft gemaakt. Hiervoor bestelde hij polycarbonaat platen op maat. Zodat hij deze direct kon plaatsen. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Sjef

Platen benodigd voor eigen gemaakt Greenhouse voor mijn vrouw. Op de achtergrond is het oude huisje nog zichtbaar. Dat was een huisje gemaakt van dunne metalen profielen en zeer dunnen plaatjes kunststof die er bij een storm uitwaaiden. Nu gemaakt met tuinhout. Hout werkt en daarom heb ik gewacht met het plaatmateriaal. Had alleen nog precies op maat gezaagde Polycarbonaat platen nodig. Op het internet gezocht naar een bedrijf met goede referenties en die hier gevonden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst het Greenhouse gemaakt met tuinhout aan de hand van de maten van het oude huisje. Geschilderd en de maten opgenomen voor de platen. Platen benodigd voor eigen gemaakt Greenhouse voor mijn vrouw. Op de achtergrond is het oude huisje nog zichtbaar. Dat was een huisje gemaakt van dunne metalen profielen en zeer dunnen plaatjes kunststof die er bij een storm uitwaaiden. Nu gemaakt met tuinhout. Hout werkt en daarom heb ik gewacht met het plaatmateriaal. Had alleen nog precies op maat gezaagde Polycarbonaat platen nodig. 

Afmetingen van mijn DIY project

Zie werktekeningen

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken