Een op maat gemaakte zwart eiken TOSIZE Furniture Vakkenkast, door Thera en Alex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Thera

Thera

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Thera en Alex delen hun inspirerende DIY-project op het blog, waarbij ze een prachtige op maat gemaakte zwart eiken TOSIZE Furniture vakkenkast hebben gebouwd. Hun uitleg biedt tips en instructies, waardoor je zelf aan de slag kunt om een stijlvol en functioneel meubelstuk te maken. Ontdek hoe je je interieur kunt verrijken met dit eigentijdse ontwerp! Lees hieronder meer over hun ervaring.

Omschrijving van Thera en Alex

In de nis van de kamer hebben we een vakkenkast gemaakt. De verlichting hebben we er zelf ingemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Door overleg met de klantenservice ontstond al snel een tekening en kon er besteld worden. Planken komen op nummer binnen zodat je aan de hand van de werkbeschrijving stap voor stap de kast op kunt bouwen. We hebben zelf de verlichting in de kast gerealiseerd. De verlichting (LED) is aangesloten op een dimmer. In totaal zitten er 10 lampjes in de kast. De opbouw viel erg mee, de tekening is duidelijk en de kast stond na zo'n 8 uur werken. Het maken van de verlichting kostte wel wat meer tijd.

Afmetingen van mijn DIY project

208,0 cm x 250,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.785,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken