Een grote TV-kast op maat, door Marjolein

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marjolijn

Marjolijn

NL

Makkelijk

1 minuut

Marjolein heeft een grote TV kast op maat ontwerpen. Ze heeft gekozen voor het materiaal MDF en deze zelf geschilderd in de kleur Hague Blue van Farrow & Ball. Het resultaat mag er zijin. Een prachtige, ruime en unieke TV kast op maat.

Omschrijving van Marjolein

Een super mooie vakken kast, met heeeeel veel ruimte! Daarbij ook een mooi ruim tv vak in het midden, met ook nog diverse vakken voor beeldjes, kaarsjes, etc.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het was nogal een pakket bij levering, maar uiteindelijk hadden we met een team van 3 man de kast in een halve dag in elkaar gezet. Dat was achteraf het makkelijke stuk.. we hebben de kast ongegrond laten leveren, en zijn zelf nog flink wat avonden bezig geweest om de kast van primer & lak te voorzien. Bloed, zweet & tranen.. maar het resultaat zijn we elke dag nog mega blij mee! De hulp bij het ontwerp programma was trouwens super! Voor de geïnteresseerde, dit is de kleur Hague Blue van Farrow & Ball.

Afmetingen van mijn DIY project

258,0 cm hoog x 382,0 cm breed

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken