Een grote TOSIZE Furniture vakkenkast op maat voor in de woonkamer, door Martin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Martin

Martin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Martin deelt in dit DIY project zijn ervaring met het ontwerpen, monteren en afwerken van een grote kast op maat. Hij heeft gekozen voor een maatwerk TOSIZE furniture kast in MDF. Zodat deze zelf naar wens in kleur kan worden geschilderd. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Martin

We hebben een vakkenkast ontworpen voor de lange wand in de woonkamer. We wilden graag een combinatie van open vakken en opbergruimte achter deurtjes.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Via de configurator hebben we een ontwerp gemaakt. Het ontvangen TOSIZE Furniture bouwpakket was erg eenvoudig in elkaar te zetten door de duidelijke nummering van de onderdelen. Zelf hebben we er nog inbouwspots aan toegevoegd om een deel te kunnen verlichten. Dit hebben we met een bovenfrees gerealiseerd en ondiepe spots, zodat ze in de plank pasten. Voor de snoeren hebben we kleine pvc-buisjes gebruikt om ze mooi weg te werken. Na het vullen van de gaatjes met mdf vuller is hier niets meer van te zien. De kast hebben we vervolgens 2x gegrond en 2x afgelakt om een mooi resultaat te krijgen.

Afmetingen van mijn DIY project

282,0 cm breedte en 250,0 cm hoogte met een diepte van 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 3.013,98


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken