Een grote TOSIZE Furniture vakkenkast op maat van MDF, door Hidde

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Hidde

Hidde

NL

Gemiddeld

1 minuut

Hidde deelt in DIY project zijn ervaring met het zelf volledig samenstellen van een grote TOSIZE Furniture vakkenkast op maat. Zowel het ontwerp, het in elkaar zetten en schilderen heeft hij zelf gedaan. Door te kiezen voor blank MDF kon hij de kast in een mooie bijpassende lichte kleur schilderen. 

Omschrijving van Hidde

We wilden graag een vakkenkast op maat omdat we niet iets konden vinden wat bij onze wensen in de buurt kwam. Gelukkig konden we het hier precies uitmeten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We wisten een beetje wat we wilden. Met het digitale ontwerptool zijn we aan de slag gegaan. breedte en hoogte aangegeven en puzzelen. Als je de tool eenmaal doorhebt is het gemakkelijk stukken samen te voegen en te verwijderen. Deurtjes toevoegen eventueel met leggers. We hebben het onbehandeld laten bezorgen. We kregen het bezorgd op een pallet, een mooi bouwpakket. Samen met de duidelijke bouwtekening is het een gemakkelijke klus om in elkaar te zetten.

Afmetingen van mijn DIY project

Breed: 320,0 cm
Hoog: 251,0 cm
Diep: 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.252,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken