Een grote TOSIZE Furniture droomkast op maat in zwart eiken, door Sander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Sander

Sander

NL

Heel makkelijk

2 minuten

In dit DIY project deelt Sander zijn uitgebreide ervaring met het samenstellen van een TOSIZE Furniture kast op maat. Hij heeft het ontwerp en de montage zelf gedaan. En zelfs de kast voorzien van inbouwspots. Het resultaat is een prachtige vakkenkast op maat. 

Omschrijving van Sander

Na lang zoeken op internet naar een standaard kast die aan al onze wensen voldeed, niets kunnen vinden. We zochten een grote wandkasten voor flessen en glazen niet niet zichtbaar opgeborgen konden worden en vakken voor zichtbare objecten .

Hoe ik dit project gemaakt heb

Tijdens het uitproberen van de configurator al heel snel achter gekomen dat de enige beperking je verbeelding is. Aangezien we best een grote wand hebben, 420x350 cm, vraagt het om een grote kast. De vrijheid om met breedte/hoogte en indeling te spelen kun je er echt een unieke/eigen ontwerp van maken. Deuren in verschillende openingen, vakken met of zonder legplanken, bijna alles is mogelijk. De planken zijn zelfs dik genoeg om spotjes in te frezen. 18mm diepe spotjes liggen mooi verzonken in de plank. Het in elkaar zetten is echt eenvoudig. Alle deuvelgaten zitten strategisch geboord waardoor je geen fouten kunt maken met in elkaar zetten. Keurige bouwtekening met cijfers en letters die op stickers op de planken zijn geplakt. Stickers die geen zichtbare sporen achterlaten trouwens (heel netjes). Alles klopt tot op de millimeter en de afwerking is echt van het hoogste niveau. Ik ben heel erg onder de indruk van het gehele proces .

Afmetingen van mijn DIY project

212x235x45 (breedte/hoogte/diepte)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 3.124,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken