Een groot zwart TV-meubel op maat gemaakt, door Angela

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Angela

Angela

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben een prachtige op maat kast voor onze nieuwe woning laten maken. Prachtige eyecatcher, mooi de tv verwerkt, zodat we de wand niet hoefden te stucen.

Kortom; we zijn er erg blij mee!

Bedankt voor de goede service!

Een TV-meubel met vakken

We zijn begonnen met zelf een schets/tekening te maken. Het idee hebben we via internet, pinterest en via een bedrijf wat gespecialiseerd is in kleuradvies.

Onze tekening/schets hebben we doorgestuurd naar OPMAATZAGEN.nl. Daarna krijg je gelukkig duidelijk bericht en antwoorden, zodat je ook weet of deze tekening ook daadwerkelijk klopt en dit het juiste eindresultaat moet zijn/worden.

De kast is precies op het gewenste termijn geleverd. Twee uur na leveren stond deze kast keurig in elkaar en op zijn plek. Wel wat schoonmaken, het zwart gaf best wat af. Dit is nu geheel weg hoor.

Doe het zelf: maak je TV-meubel op maat

200,0 x 250,0 en 35,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken