TV-meubel inspiratie: ‘SIEM’ in MDF Lakdraag

1 minuut
Like deze post!

Een TV-meubel heeft een specifieke functie, namelijk TV kijken zo comfortabel mogelijk maken én het moet ook nog eens een sfeervolle aanvulling zijn op je interieur. Een grote ergernis bij een TV-meubel is de brei aan bedrading die in het zicht is! Laat je inspireren door de kasten van OPMAATZAGEN zoals bijvoorbeeld kast ‘SIEM’. Met ‘Siem in huis is het kabelprobleem opgelost; een subtiel en praktisch TV-meubel voor in je woonkamer.

Ga direct naar:

Laat je inspireren door TV-meubel 'SIEM'

TV-meubel inspiratie nodig? In deze variant is TV-meubel ‘SIEM’ van MDF gerealiseerd. MDF heeft een moderne uitstraling. Dit TV-meubel is in verschillende varianten MDF beschikbaar, bijvoorbeeld in MDF Lakdraag, maar ook in bijvoorbeeld warm Underlayment Fins Vuren of OSB.

TV-meubel ‘SIEM’ van MDF

De lakdragende folie die op het MDF is geperst dient als grondlaag, waardoor je direct kunt starten met schilderen. Dit bespaart je veel tijd. Ook de montage van SIEM kost niet veel tijd. Bekijk onderstaande timelapse maar eens die o.a. laat zien hoe eenvoudig je de kastdeurtjes in het meubel klikt.

 

Wil je SIEM bestellen? Klik hier!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>