Maatwerk vakkenkast, door Luc en Marjolein

1 minuut
Like deze post!

Ontwerp een maatwerk vakkenkast die perfect past bij het interieur van jouw huis. We leveren het tot op de millimeter nauwkeurig! Lees hier hoe Luc en Marjolein hun vakkenkast hebben ontworpen en in elkaar hebben gezet.

Ga direct naar:

Een kast naar eigen ontwerp

Ben je op zoek naar dat ene meubel dat perfect past in jouw huis? Maar kun je geen geschikt meubel vinden?  Luc en Marjolein hadden dit ook en kwamen zo bij OPMAATZAGEN.nl terecht. Hoe het werkt? Jij zet jouw idee om tot een ontwerp waar onze zaagspecialisten mee aan de slag kunnen. Wat jij vervolgens thuis ontvangt is een bouwpakket dat je met behulp van een instructievideo zo in elkaar schuift.

Van bouwpakket naar maatwerk kast

Zo ziet de opbouw van de kast er ongeveer uit. Ook zonder technische kennis en timmermansoog is het mogelijk om een maatwerk meubel van OPMAATZAGEN.nl in elkaar te zetten. Je zet de kast namelijk heel eenvoudig in elkaar door alle onderdelen in elkaar te schuiven! Vervolgens hoef je maar een paar schroeven te plaatsen voor de stevigheid van de kast. Eventuele deurtjes, lades of kleppen klik of schuif je er zo in, want wij monteren alle onderdelen alvast. Het enige wat daarna nog rest is het afwerken van het materiaal. Wil je liever een kast waarbij dat niet hoeft? Neem dan eens een kijkje bij onze decoratieve maatwerk vakkenkasten configurator.

Stap 1 van de opbouw van de maatwerk vakkenkast van Luc en Marjolein door OPMAATZAGEN.nl
Stap 2 van de opbouw van de maatwerk vakkenkast van Luc en Marjolein door OPMAATZAGEN.nl
Stap 3 van de opbouw van de maatwerk vakkenkast van Luc en Marjolein door OPMAATZAGEN.nl
Stap 4 van de opbouw van de maatwerk vakkenkast van Luc en Marjolein door OPMAATZAGEN.nl

Een meubel zelf ontwerpen

Wil je zelf ook een meubel ontwerpen? Dat kan. Heel eenvoudig zelfs! Download ons schetspapier en teken jouw meubel helemaal naar jouw wens. Vervolgens zet je alle specificaties in onze maatwerk configurator, krijg je de prijs te zien en kun je hem direct bestellen! Simpel toch?

Zelf een meubel ontwerpen? Klik hier!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>