Maatwerk vakkenkast, door Luc en Marjolein

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Luc en Marjolein

Luc en Marjolein

NL

Gemiddeld

2 minuten

Samenvatting

Ontwerp een maatwerk vakkenkast die perfect past bij het interieur van jouw huis. We leveren het tot op de millimeter nauwkeurig! Lees hier hoe Luc en Marjolein hun vakkenkast hebben ontworpen en in elkaar hebben gezet.

Een kast naar eigen ontwerp

Ben je op zoek naar dat ene meubel dat perfect past in jouw huis? Maar kun je geen geschikt meubel vinden? Luc en Marjolein hadden dit ook en kwamen zo bij OPMAATZAGEN.nl terecht. Hoe het werkt? Jij zet jouw idee om tot een ontwerp waar onze zaagspecialisten mee aan de slag kunnen. Wat jij vervolgens thuis ontvangt, is een bouwpakket dat je met behulp van een instructievideo zo in elkaar schuift.

Van bouwpakket naar maatwerk kast

Zo ziet de opbouw van de kast er ongeveer uit. Ook zonder technische kennis en timmermansoog is het mogelijk om een maatwerk meubel van OPMAATZAGEN.nl in elkaar te zetten. Je zet de kast namelijk heel eenvoudig in elkaar door alle onderdelen in elkaar te schuiven! Vervolgens hoef je maar een paar schroeven te plaatsen voor de stevigheid van de kast. Eventuele deurtjes, lades of kleppen klik of schuif je er zo in, want wij monteren alle onderdelen alvast. Het enige wat daarna nog rest is het afwerken van het materiaal. Wil je liever een kast waarbij dat niet hoeft? Neem dan eens een kijkje bij onze decoratieve maatwerk vakkenkasten configurator.

Een meubel zelf ontwerpen

Wil je zelf ook een meubel ontwerpen? Dat kan. Heel eenvoudig zelfs! en teken jouw meubel helemaal naar jouw wens. Vervolgens zet je alle specificaties in onze maatwerk configurator, krijg je de prijs te zien en kun je hem direct bestellen! Simpel toch?

Zelf een meubel ontwerpen? Klik hier!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken